Om UPTION

UPTION tilbyder lederinspiration, der markant styrker forretningen.
Gode ledere, der har fokus og løfter deres medarbejdere.

Kontaktoplysninger

UPTION
Tlf. 20 28 26 20

Pia Torreck

Filosofien bag UPTION

Resultater skaber mennesker. Mennesker skaber resultater.

Målet er at inspirere, udvikle og rådgive virksomhedens ledere til at skabe flotte resultater – forretningsmæssig vækst, kvalitet, kundetilfredshed og medarbejdertrivsel.

“Det gør ondt i min sjæl at se ledere mistrives eller medarbejdere, der ikke er glade for at gå på arbejde. Det skal være sjovt at være leder og medarbejder. Det skal give energi at gå på arbejde. En arbejdsplads er for mig et sted, hvor jeg ultimativt udvikler mig selv og skaber noget jeg synes er meningsfuldt. I bedste fald stedet, hvor jeg udlever mine drømme og min passion.”

Navnet UPTION [Option] blev valgt, fordi god ledelse og resultatskabelse handler om en række optioner – en vifte af muligheder – som enhver leder kan vælge at gribe. Muligheder, der handler om mod til at turde være en god og passioneret leder, der skaber flotte resultater.

UPTIONs logo er en opadgående spiral symboliserende en positiv udvikling; hvor en hensigtsmæssig ledelsesadfærd skaber muligheder og resultater og har en positiv selvforstærkende effekt.

 

 

REFERENCER

“Pia har en gudsbenådet evne til at motivere og begejstre  – Pia serverer et stort og relevant repertoire af forskellige ledelsesdiscipliner, -værktøjer og -teknikker,

Mette Becker Jørgensen

HR-udviklingskonsulent og Business Coach, Fertin Pharma A/S

”Det skal være sjovt at være leder og medarbejder” er et af Pia’s budskaber.  Med et ekstremt højt energiniveau, stor entusiasme, og en bred faglig viden skaber Pia optimale rammer for et spændende og motiverende udviklingsforløb, hvor humor bløder disciplinens alvor op
Thomas Eriksen

Tool-tribe