Om UPTION

 

 

UPTION tilbyder lederudvikling, der markant styrker forretningen.

Gode ledere, der har fokus og løfter deres medarbejdere.

 

Referencer

 

"Pia har en gudsbenådet evne til at motivere og begejstre sine tilhørere - dette ud fra en undervisningsform som er karakteriseret af stor faglighed, kreativitet, professionalisme og kæmpe indsigt i forskellige undervisningsteknikker. Pia brænder for at undervise og for at tilhørerne skal få udbytte med sig, og udvalget er stort. Pia serverer et stort og relevant repertoire af forskellige ledelsesdiscipliner, -værktøjer og -teknikker, som i øvrigt kan findes i hendes fremragende bog "Håndbog for ledere". Denne bog bør være hver mands eje!"

Mette Becker Jørgensen, HR-udviklingskonsulent og Business Coach, Fertin Pharma A/S

 

 

”Det skal være sjovt at være leder og medarbejder” er et af Pia’s budskaber. Dette budskab gennemsyrer også de kursusforløb Uption tilbyder.

Med et ekstremt højt energiniveau, stor entusiasme, og en bred faglig viden skaber Pia optimale rammer for et spændende og motiverende kursusforløb, hvor humor bløder disciplinens alvor op med gode grin.

Kursisterne inddrages i et forløb, hvor alle med interesse i ledelse har noget at hente. Her er ikke kun tale om undervisning, men et værdifuldt samspil, med erfarings- og meningsudveksling blandt underviser og kursister.

Jeg har haft stor glæde af at deltage på et kursus, både fordi jeg har fået teorien pudset af, men lige så meget fordi Pia’s engagement er så smittende, at man ikke kan undgå at komme hjem fyldt med ny energi og mod på rollen som leder.

Citat: Thomas Eriksen, Tool-tribe

 

 

"Vi har været yderst tilfredse med at bruge UPTION gennem en årrække. Med sit personlige engagement mestrer Pia Torreck at 'komme udover rampen'' og fænge deltagerne. Pia formidler sin enorme viden klart og præsenterer relevante modeller til at understrege budskaber. Det virker! "

 

 

"Walk and talk - hvor jeg bliver coachet og samtidig får sat mine ledelsesværdier på plads. Det er toppen af ledelsesrefleksion"

 

Filosofien bag UPTION

Resultater skaber mennesker. Mennesker skaber resultater. Pia Torreck har altid været meget optaget af, hvordan der kan skabes resultater gennem ledelse. Efter selv at have været leder og have arbejdet med ledelses- og organisationsudvikling igennem en årrække, stiftede Pia Torreck UPTION i 2001. Målet var - og er stadig - at uddanne dygtige ledere, der kan skabe de ønskede resultater og hjælpe ledergruppen med at få fælles fodslaw og dermed nå sine forretningsmæssige mål.

 

Målet er, at enhver adm.dir. eller bestyrelsesformand, skal vælge UPTION som samarbejdspartner simpelthen fordi UPTION inspirerer, udvikler og rådgiver virksomhedens ledere til at skabe flotte resultater - forretningsmæssig vækst, kvalitet, kundetilfredshed og medarbejdertrivsel. 

 

"Det gør ondt i min sjæl at se ledere mistrives eller medarbejdere, der ikke er glade for at gå på arbejde. Det skal være sjovt at være leder og medarbejder. Det skal give energi at gå på arbejde. En arbejdsplads er for mig et sted, hvor jeg ultimativt udvikler mig selv og skaber noget jeg synes er meningsfuldt. I bedste fald stedet, hvor jeg udlever mine drømme og min passion."

 

Navnet UPTION [Option] blev valgt, fordi god ledelse og resultatskabelse handler om en række optioner - en vifte af muligheder - som enhver leder kan vælge at gribe. Muligheder, der handler om mod til at turde være en god og passioneret leder, der skaber flotte resultater.

 

UPTIONs logo er en opadgående spiral symboliserende en positiv udvikling; en fremdrift, hvor en hensigtsmæssig ledelsesadfærd skaber muligheder og resultater og har en positiv selvforstærkende effekt.

 

Pia Torreck er direktør i UPTION. Pia Torreck har været leder gennem mere end 8 år og har siden 1990 arbejdet med ledelses- og organisationsudvikling i både private og offentlige organisationer. Pia Torreck har skrevet bestselleren Håndbog for ledere og gennemfører lederudviklingskurser for Center for Ledelse, Confex og UPTION.

 

Pia Torreck skriver artikler for blandt andet Lederweb og har været redaktør af Børsens Ledelseshåndbog Praktisk Ledelse. Pia Torreck er uddannet cand.jur. og HD i Udenrigshandel og er certificeret i blandt andet konflikthåndtering, Jungs typologi, MBTI-trin 2, Belbin, NLP, Thomas profilen, Garuda, Enneagrammet, projektledelse, EFQM Excellence, positiv psykologi og The passion test.

 

              

 

Ledere sikrer læring og udvikling af medarbejdere. Skolelærere og forældre sikrer læring og udvikling af børn. Derfor er Pia Torreck aktiv bag den gratis hjemmeside www.sjovskole.dk. Læring, anerkendelse, trivsel og resultatskabelse i børnehøjde.

 

Tidligere har Pia Torreck været fuldmægtig i Skatteministeriet, chefjurist i Kommunedata, managementkonsulent i KMD Dialog, fællesforvaltningschef og personalechef i Aabybro Kommune samt seniorkonsulent i Promentor.

 

                                                             

 

 

 

 

 

 

Adresse og kontaktoplysninger

 

 

UPTION

Pennehave 9,
2960 Rungsted Kyst

 

Tel. 20 28 26 20
mail@uption.dk

 

CVR nr: 25 92 46 73
Bank: Nykredit

Reg.nr. 5490
Konto nr. 0002363796

 

 

Walk and talk i skoven, plads til dialog og ledelsesrefleksion i afslappede omgivelser.

 

UPTION ligger tæt på Rungsted Kyst station, motorvejen og busstopsted med nr. 381 og 384 .

 

 

 

 

Til forsiden...

 

 

 

 

Tilmeld dig UPTIONs nyhedsmail og få tilsendt 8 trin til passioneret ledelse

 

 

Kontakt»

 

 

 

UPTION

Pennehave 9,
2960 Rungsted Kyst

 

Tel. 20 28 26 20
mail@uption.dk

 

 

 

Find vej - klik her!

 

 

 

| UPTION | Pennehave 9 | 2960 Rungsted Kyst | Telefon 20 28 26 20 | mail@uption.dk |